Berita  |  Hiburan

Aliff Syukri mengaku kahwin dua selepas disoal isteri?

Aliff Syukri mengaku kahwin dua selepas disoal isteri?
Datuk Aliff Syukri Kamarzaman mengaku telah berkahwin dua kepada isterinya, Shahida dalam sebuah video yang dimuat naik ke laman Instagram. - Gambar Astro GEMPAK
Pengasas produk D'Herbs, Datuk Aliff Syukri Kamarzaman mengaku telah berkahwin dua kepada isterinya, Shahida dalam sebuah video yang dimuat naik ke laman sosial Instagram (IG).
 
Menerusi entri tersebut, Shahida memberitahu dia sedang menyoal siasat suaminya dan terkejut apabila Aliff Syukri yang popular dengan tagline Terlajak Laris itu mengaku sudah berkahwin dua.
 
Dalam video yang berdurasi kurang seminit itu, Shahida meminta suaminya berterus-terang dan bertanya samada Aliff Syukri ada menyembunyikan sesuatu.
Shahida bertanyakan soalan tersebut kepada Aliff Syukri selepas mendapat beberapa kiriman mesej (direct message) daripada pengikut IGnya yang curiga dengan kebaikan suaminya seperti sedang menyelindungkan sesuatu.
 
Bagaimanapun, Aliff Syukri dengan tenang memberitahu dia sebenarnya sudah berkahwin dua.
 
Shahida yang terkejut dengan pengakuan tersebut kemudiannya mempersoalkan tindakan Aliff Syukri kerana tidak pernah memperkenalkan madunya itu.

Aliff Shukri telah menganggap isterinya sebagai seorang wanita yang kuat cemburu.
 
Video tersebut telah mendapat perhatian pengikut IG yang rata-rata menganggap kelakuan suami isteri itu sangat comel dan sweet.
 
Berikut merupakan video tersebut:
 


UNTUK LEBIH BANYAK LAGI BERITA HIBURAN, KLIK DI SINI