JB GOT7 jadi paling trending sempena hari lahir ke-25

JB GOT7 jadi paling trending sempena hari lahir ke-25
Kata kunci #CutieSexyJBDay, #DefJBDay, and #CutieSexyJaebeomDay trending sedunia di Twitter sejak tengah malam Ahad. - Foto Twitter @GOT7
PEMINAT kumpulan GOT7 menyambut hari jadi ke-25 anggota kumpulan berkenaan Lim Jae Beom atau ringkasnya dipanggil JB yang jatuh pada 6 Januari.

Lebih meriah apabila ucapan selamat  itu menjadikan kata kunci #CutieSexyJBDay, #DefJBDay, and #CutieSexyJaebeomDay trending sedunia di Twitter sejak tengah malam Ahad.

Ucapan selamat turut dimuat naik di akaun Twitter rasmi GOT7 yang turut menggunakan tanda pagar yang sama.

GOT7 dianggotai oleh tujuh anak muda dari empat negara; Lim “JB” Jae-beom, Park Jinyoung, Choi Youngjae, Kim Yugyeom dari Korea Selatan, Jackson Wang dari Hong Kong, Kunpimook Bhuwakul atau mesra dengan panggilan BamBam dari Thailand dan Mark Tuan dari Amerika Syarikat.
BACA: Elak bersalaman dengan peminat bertudung, Jinyoung GOT7 jadi trending

Artikel Forbes pernah menulis bahawa semua anggota GOT7 memainkan peranan penting dalam pembikinan muzik mereka.

Sebagai contoh single 'Look' ditulis secara bersama oleh JB sementara EP Eyes on You turut melibatkan hasil kreatif BamBam, Yugyeom, Youngjae dan Jinyoung.


Tag: GOT7, kpop, korea, Korea, Korea Selatan, music, muzik


Komen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.