Rumah saya pun tak ada air - Hishammuddin jadi 'mangsa' janji kosong

Rumah saya pun tak ada air - Hishammuddin jadi 'mangsa' janji kosong
Hishammuddin berkata rakyat Johor tidak akan terpengaruh dengan janji Pakatan Harapan yang akan memberikan air percuma di negeri itu jika berjaya menjadi kerajaan negeri. - Foto H2O Media Team
KUALA LUMPUR: Datuk Seri Hishammuddin Hussein hari ini mendakwa beliau merupakan salah seorang yang menjadi 'mangsa' janji-janji kosong Pakatan Harapan.

Menteri Pertahanan berkata demikian apabila mengakui kediamannya di Taman TAR dekat Ampang Jaya turut mengalami gangguan bekalan air.

"Saya nak ingatkan kepada mereka (Pakatan), kalau dulu janji air percuma di Selangor, tetapi sekarang ini tak ditunaikan.
"Malah, rumah saya sendiri tak ada air di Taman TAR. Jadi saya sebagai satu mangsa janji-janji kosong pihak berkenaan (Pakatan). Menteri Pertahanan ni...," katanya pada sidang media di Parlimen hari ini.Ahli Parlimen Sembrong itu turut mengakui rakyat Johor tidak akan terpengaruh dengan janji Pakatan Harapan yang akan memberikan air percuma di negeri itu jika berjaya menjadi kerajaan negeri.

"Saya rasa orang Johor tidak akan terpengaruh. Kelebihan ada pada kita (Barisan Nasional) sekarang.

"Apa jua manifesto mereka dahulu, kalau tidak dapat ditunaikan, macam mana kita nak percaya apa yang dibentangkan sekarang," tegasnya yang juga Naib Presiden UMNO.