Tutup

Zuraida hormati keputusan setiausaha akhbar letak jawatan

Zuraida hormati keputusan setiausaha akhbar letak jawatan
ZURAIDA: Perkara ini akan diperhalusi sekembalinya saya di tanah air.
PUTRAJAYA: Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan Zuraida Kamaruddin secara prinsip menghormati keputusan Ahmad Soffian Mohd Shariff yang meletak jawatan sebagai setiausaha akhbarnya hari ini.

Zuraida dalam kenyataannya hari ini berkata sudah menerima notis peletakan jawatan Ahmad Soffian melalui aplikasi WhatsApp.
"Namun memandangkan pada waktu ini saya masih berada di luar negara atas beberapa urusan, perkara ini akan diperhalusi sekembalinya saya di tanah air," katanya yang menyifatkan Ahmad Soffian seorang kakitangan yang dedikasi dan sering memberikan komitmen tinggi terhadap tugasan.

Ahmad Soffian pada pagi ini menghantar mesej melalui aplikasi WhatsApp kepada pihak media memaklumkan bahawa beliau sudah menghantar surat peletakan jawatan hari ini dan akan bercuti selama sebulan.
-- BERNAMA


Tag: zuraida kamaruddin, setiausaha akhbar, ahmad soffian mohd shariff, letak jawatanKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.