15 Julai 2018- SK Binjai telah kehilangan seorang guru iaitu Pn. Ismawati bt Ismail yang telah berkhidmat selama 12 tahun di SK Binjai. Beliau telah dinaikkan pangkat menjadi Penolong Kanan Hal Ehwal Murid di SK Pasir Gajah, Kemaman Terengganu. Tahniah dan syabas diucapkan kepada beliau di atas pencapaian beliau sepanjang berkhidmat sebagai guru.Ikuti liputan Majlis Perpisahan beliau yang telah dibuat oleh adik Ainin Sofiyya Azhar 10 tahun dan adik Farihah Azmira Azmi 10 tahun kru My LB Channel, TV PSS SK BINJAI, Kemaman, Terengganu.

AWANIJr merupakan inisiatif terbaharu Astro AWANI dalam menggalakkan  pelajar-pelajar sekolah rendah dan menengah untuk menyumbang kreativiti mereka dalam bentuk penulisan dan multimedia.
15 Julai 2018- SK Binjai telah kehilangan seorang guru iaitu Pn. Ismawati bt Ismail yang telah berkhidmat selama 12 tahun di SK Binjai. Beliau telah dinaikkan pangkat menjadi Penolong Kanan Hal Ehwal Murid di SK Pasir Gajah, Kemaman Terengganu. Tahniah dan syabas diucapkan kepada beliau di atas pencapaian beliau sepanjang berkhidmat sebagai guru.Ikuti liputan Majlis Perpisahan beliau yang telah dibuat oleh adik Ainin Sofiyya Azhar 10 tahun dan adik Farihah Azmira Azmi 10 tahun kru My LB Channel, TV PSS SK BINJAI, Kemaman, Terengganu. AWANIJr merupakan inisiatif terbaharu Astro AWANI dalam menggalakkan pelajar-pelajar sekolah rendah dan menengah untuk menyumbang kreativiti mereka dalam bentuk penulisan dan multimedia.