Hari Anugerah adalah hari yang ditunggu-tunggu oleh sebilangan pelajar. Inilah masa yang membuktikan kecemerlangan pelajar sepanjang tahun. Sama-sama kita dengar apa pandangan Hjh.Nazilan Mohd Saleh, Pegawai SISC+ PPD Besut mengenai pemansuhan peperiksaan untuk pelajar tahap 1 bermula 2019. Siti Khairun Nisrin Mohd Nadzri 8, wartawan Bayu Tv SK Kuala Besut 11, Kuala Besut, Terengganu ada laporannya.

AWANIJr merupakan inisiatif terbaharu Astro AWANI dalam menggalakkan  pelajar-pelajar sekolah rendah dan menengah untuk menyumbang kreativiti mereka dalam bentuk penulisan dan multimedia.
Hari Anugerah adalah hari yang ditunggu-tunggu oleh sebilangan pelajar. Inilah masa yang membuktikan kecemerlangan pelajar sepanjang tahun. Sama-sama kita dengar apa pandangan Hjh.Nazilan Mohd Saleh, Pegawai SISC+ PPD Besut mengenai pemansuhan peperiksaan untuk pelajar tahap 1 bermula 2019. Siti Khairun Nisrin Mohd Nadzri 8, wartawan Bayu Tv SK Kuala Besut 11, Kuala Besut, Terengganu ada laporannya. AWANIJr merupakan inisiatif terbaharu Astro AWANI dalam menggalakkan pelajar-pelajar sekolah rendah dan menengah untuk menyumbang kreativiti mereka dalam bentuk penulisan dan multimedia.