Tarikan monumen keagamaan

Masjid Kristal merupakan salah satu masjid yang cantik di Terengganu, Malaysia. Ia terletak di kawasan pelancongan Taman Tamadun Islam di Pulau Wan Man. Ia juga merupakan masjid pintar pertama di Malaysia dengan prasarana teknologi maklumat dan liputan WiFi yang membolehkan pengunjung menggunakan kemudahan akses internet bagi membaca al-Quran elektronik. Kongsi dan hantarkan gambar bersaiz tidak kurang 1Mb yang anda ambil ke jelajahawani@astro.com.my. Kami akan muatnaik gambar anda untuk tontonan semua pembaca AstroAWANI.com.

Masjid Kristal merupakan salah satu masjid yang cantik di Terengganu, Malaysia. Ia terletak di kawasan pelancongan Taman Tamadun Islam di Pulau Wan Man. Ia juga merupakan masjid pintar pertama di Malaysia dengan prasarana teknologi maklumat dan liputan WiFi yang membolehkan pengunjung menggunakan kemudahan akses internet bagi membaca al-Quran elektronik.
Kongsi dan hantarkan gambar bersaiz tidak kurang 1Mb yang anda ambil ke jelajahawani@astro.com.my. Kami akan muatnaik gambar anda untuk tontonan semua pembaca AstroAWANI.com. | Astro Awani
Malaysia terkenal unik dengan kepelbagaian budaya dan etnik. Oleh kerana itu, Malaysia memiliki pelbagai monumen agama yang indah.