Sun Nov 30 2014


Alice Temperly mengekalkan gaya 'boho-chic' dengan renda yang memenuhi, rekaan motif bunga dan sulaman yang cantik dan kemas.

Label gaun pengantin Amerika Syarikat yang terunggul. Koleksi David juga gemar rekaan yang 'simple'.

Koleksi Dennis basso 'Kleinfield Bridal' terkemuka dengan rekaan klasik hollywood tahun 1950-an, gaun ini telah dikemaskini dengan warna merah terang dan menawan.

Gabungan rekaan romantik dan moden oleh Georgina Chapman dan Keren Craig di Marchesa ini juga berilhamkan 'secret garden'.

Monique Lhuillier menampilkan pelbagai gaun dari yang labuh ke pendek dengan ciri motif bunga, anggur dan kekisi yang bertemakan ala 'secret garden'.

Mendiang pereka koleksi pengantin Oleg Cassini, jenama senama telah berjaya menghasilkan rekaan gaun yang cukup mempersona. Koleksi terakhir David ini sangat klasik dan 'cool'.

Model pereka Mark Badgley dan James Mischka memakai rambut palsu menghiasi gaun rekaan anggun gaya 1920-an.
Sekitar pelaksanaan PKPB di Lembah Klang

PKPB: Lebih sibuk daripada biasa, namun terkawal

Istiadat Angkat Sumpah Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai PM-8

Menjejaki Nora Anne Quoirin

Pelancaran Bulan Kemerdekaan dan Kibar Jalur Gemilang 2019

#AgongKita: Bual bicara eksklusif bersama KDYMM Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin

#matakantaawani Terbaik Minggu Ini: Raya!

Perginya seorang biduan... Allahyarham Datuk Dahlan Zainuddin

Tentang seorang jururawat bernama Hamidah
