awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
Lain-Lain
  • Teknologi
  • Podcast
Team LZJ sahkan Yeoh Kay Bin letak jawatan sebagai ketua jurulatih
Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah tarik lebih 100,000 pelancong
Kerajaan MADANI martabat Islam dalam tadbir urus negara - PM Anwar
  • POLISI PRIVASI
  • TERMA PENGGUNAAN
  • IKLAN BERSAMA KAMI
  • PELABUR

© 2025 Astro AWANI Network Sdn. Bhd. 200001032668(535275-D) All Rights Reserved.

Adele luah rasa 'bebas' lepas bercerai

Assim Hassan
Assim Hassan
15/09/2019
02:54 MYT
Adele luah rasa 'bebas' lepas bercerai
Adele kini dalam proses menyiapkan album baharunya yang dijangka dilancarkan pada musim sejuk. - Gambar Instagram@adele
PENYANYI popular kelahiran London, Adele meluahkan perasaan yang terpendam kepada media selepas isu penceraiannya.
Lapor Daily Mirror, penyanyi lagu Hello dan All I Asked itu berkata dia rasa “bebas” selepas selesai memfailkan penceraiannya bersama bekas suami, Simon Konecki.
"Adele luah rasa bebas dan bergerak ke depan dengan kehidupannya. Ia kelihatan seperti urusan perceraian itu akan berjalan lancer,” lapor portal itu.
Dalam pada itu, Adele juga dikatakan sudah bersedia memberikan peminatnya “luahan hatinya” menerusi album baharunya.
Adele, kini sedang dalam proses menyiapkan album itu yang dijangka dilancarkan pada musim sejuk!
Told my husband Adele has a new album coming out in December so get ready for Sad Girl Winter and he said he was excited and loves Sad Girl Winter.
— Cafe Darkness (@cafedarkness) September 7, 2019
Penyanyi itu juga berkata bahawa dia menulis lagu-lagu tersebut sebagai “terapi” kepada kesedihannya.
Adele dan Simon berkahwin secara senyap-senyap pada tahun 2016 dan mengumumkan perpisahan mereka pada April lepas secara baik serta berjanji untuk komited membesarkan anak mereka secara bersama.
View this post on Instagram
A post shared by Adele (@adele) on
May 1, 2019 at 11:06am PDT
Pada hari kelahirannya yang lalu, Adele memuat naik satu gambar berserta kapsyen yang agak sedih.
Dia mengakui tempoh 12 bulan yang lalu adalah sukar dan dia merasakan bahawa sekarang adalah masa yang tepat untuk memberi tumpuan kepada dirinya sendiri.
“Umur 30 menguji saya dengan sesuatu yang hebat tetapi saya berjaya atasinya, saya cuba sebaik mungkin untuk menyelesaikannya.
“Tidak kira berapa lama kita hidup, kita perlu sedar hidup perlu diteruskan dan penuh cabaran kadang kalanya,” tulis Adele.
View this post on Instagram
Topic Berkaitan
#Adele
#Album
#anak
#baharu
#cerai
#Instagram
#Lagu
#London
Must-Watch Video
Cara lain mengikuti berita kami
Iklan