announcement
NOTIS
Beralih ke pengalaman baharu laman web Astro AWANI. Klik di sini!

Berita  | Dunia

Lelaki lumpuh baran serang penari bogel, guna pistol renjatan untuk hubungan seks

Lelaki lumpuh baran serang penari bogel, guna pistol renjatan untuk hubungan seks
Thompson yang lumpuh telah mengikat seorang penari eksotik di rumahnya dan memaksa wanita itu untuk melakukan hubungan intim. - Foto diedarkan DeKalb County Sheriff's Offic
DECATUR: Seorang lelaki yang lumpuh dari pinggang ke bawah telah ditahan pihak berkuasa Georgia Amerika Syarikat pada Sabtu selepas gagal mengawal kemarahannya.

Johnnie Thompson, 31 tahun, sebelum itu didakwa telah bertindak manahan seorang penari bogel untuk disewa selepas gagal memenuhi permintaannya untuk melakukan hubungan seks selepas membayar penari itu untuk membuat persembahan di rumahnya.

Memetik laporan WSB-TV, Polis DeKalb County, Chris Tappan berkata Thompson telah memaksa wanita tersebut untuk membuka bajunya dan memintanya untuk melakukan hubungan seks dengannya.

Suspek kemudian mengikat mangsa menggunakan tali plastik.

Selepas mangsa menolak ajakan suspek, Thompson terus menyerang wanita itu dengan pistol renjatan eletrik miliknya dan menembaknya penari itu menggunakan senjata api.

Walau bagaimanapun mangsa berjaya meloloskan diri dari ikatan dan melompat keluar dari tingkap rumah suspek sebelum membuat laporan polis.

Suspek yang yang berasal dari Decatur itu telah dituduh dengan jenayah penahanan dan serangan berbahaya terhadap mangsa.

Suspek memberitahu pihak berkuasa bahawa dia cuma mempertahankan dirinya.