Tutup

Berita  | Dunia

Tangan 'remaja magnetik' sembuhkan sakit dalam masa tiga minit

Tangan 'remaja magnetik' sembuhkan sakit dalam masa tiga minit
Luka dikatakan berkebolehan ubati sakit dengan meletakkan tangan pada bahagian tubuh yang pesakit selama tiga minit.
SERBIA: Seorang remaja 'magnetik' diangkat sebagai hero di Serbia selepas keistimewaan yang dimiliki dikatakan mampu mengubati penduduk sekitar.

Remaja yang dikenali sebagai Luka itu dilaporkan menjadi terkenal secara tiba-tiba selepas penduduk di sebuah perkampungan di Zdrelo mula mendakwa ‘kuasanya’ mampu menyembuhkan sakit.

Media tempatan melaporkan, penduduk kampung akan mengunjungi remaja berkenaan bagi mengubati sakit dan percaya tangan Luka mampu mengubatinya.

Luka dilaporkan mampu menyembuhkan sakit dengan hanya meletakkan tapak tangannya pada bahagian yang sakit selama tiga minit.
Ada yang mendakwa kuasa Luka seumpama magnet apabila dia mampu menarik perkakasan dapur seperti sudu dan garpu melekat ke tubuhnya.

Luka juga difahamkan tidak menderita sebarang penyakit meskipun tangannya sentiasa dalam keadaan panas.
Lebih dahsyat lagi apabila tangan Luka dikatakan akan menjadi lebih panas apabila tidak menggunakan kuasanya.

Doktor di kawasan itu turut gagal menjelaskan situasi Luka kerana remaja itu tidak mengalami sebarang penyakit dan tidak berdepan kesukaran dengan kelebihannya itu.


Tag: remaja, magnetik, kuasa, Serbia, remaja magnetik, sembuhkan penyakitKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.