Tutup

Anak terkunci dalam kereta mewah, netizen nasihatkan Nubhan Ahamad

Anak terkunci dalam kereta mewah, netizen nasihatkan Nubhan Ahamad
Penyanyi yang popular dengan lagu Ada Untukmu itu mendedahkan anak perempuannya terperangkap selama 15 minit.
PENYANYI Nubhan Ahamad berkongsi detik cemas apabila anak sulungnya, Aafiya Kamilia terkunci di dalam kereta mewah miliknya.

Jelas Nubhan, kejadian terbabit terjadi selepas dia masuk ke dalam rumah untuk mengambil barang.

"Anak terkunci dalam kereta, selamat dekat rumah je. Jenuh ajar dia tekan sana sini, dia buat tak tahu je.

"Saya tinggalkan dia kejap je, nak ambik barang dalam rumah.
"Dia tekan lock dan tak tau nak unlock. Lepas call my kawan saya, baru pintu dapat bukak. Kalau tak memang kasi pecah itu cermin," tulisnya.

Penyanyi yang popular dengan lagu Ada Untukmu itu mendedahkan anak perempuannya terperangkap selama 15 minit.
ata-rata pengikut menasihati Nubhan supaya menurunkan tingkap serta pintu kereta tidak ditutup rapat untuk mengelakkan perkara sama berulang lagi.
Menjengah di ruangan komen, rata-rata pengikut menasihati Nubhan supaya menurunkan tingkap serta pintu kereta tidak ditutup rapat untuk mengelakkan perkara sama berulang lagi.

"@norbaitiabangkarim: Huhu lain kali tinggalkan anak buka tingkap dan kalau boleh janganlah huhu."

"@suzlinsalleh: Lain kali buka tingkap sikit. Ni bukan cakap apa cakap kat diri sendiri juga. Sebab pernah kena. Lepas tu memang buka tingkap separuh kalau nak amik barang dalam rumah je pun."

"@diandades: Aduhai. Lain kali nak letak anak kat dalam kereta, buka tingkap kereta luas-luas."

Nubhan dan isterinya, Dr. Afifah Tawfek mendirikan rumah tangga pada Ogos 2015.

Mereka dikurniakan dua orang cahaya mata, Aafiya Kamilia dan Ahmad Aaffan.


Tag: Aafiya Kamilia, terkunci anak, Nubhan Ahamad, kereta terkunci, detik cemas, Nubhan



Komen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.