Tutup
announcement
NOTIS
Beralih ke pengalaman baharu laman web Astro AWANI. Klik di sini!

Disuruh buka tudung untuk kembali berlakon, ini jawapan pedas Mon Ryanti

Disuruh buka tudung untuk kembali berlakon, ini jawapan pedas Mon Ryanti
Mon Ryanti menempelak cadangan segelintir individu yang meminta dia untuk membuka tudung untuk kembali berlakon.
PELAKON dan penyampai radio Mon Ryanti menempelak cadangan segelintir individu yang meminta dia untuk membuka tudung untuk kembali berlakon.

Tegas Mon, dia terkesan dengan cadangan tidak masuk akal itu dan memohon agar tidak mempertikaikan pilihannya untuk berhijab.

"Eh! Zaman sekarang wanita berhijab pun boleh bawa watak macam okey! 

"Antagonist boleh, ganas boleh, even penyanyi pun berhijab sekarang wey. Tak ada masalah bagi aku.
"Jangan mempertikaikan Mon berhijab... Yang tak berhijab setakat dahi licin bakat (tak seberapa) macam mana tu? 

"Maybe beli followers untuk marketing sekarang," tegas Mon menerusi perkongsian status di Facebook peribadinya.
Malah kata Mon, dia percaya pada rezeki yang telah azali ditentukan oleh Allah.

"Alhamdulillah yes, terbukti rezeki dari Allah bukan dari korang...

"Mon percaya rezeki Allah dan ini aku buat come back dah tertulis!!! 

"So, jangan nak suruh I buang my hijab bagai!" tambahnya yang pernah membintangi filem-filem seperti Hantu Dalam Botol Kicap, Keramat dan Aku Terima Nikahnya.

Dalam perkembangan lain, Mon kini kembali ke set penggambaran sebuah filem selepas berehat panjang untuk memberikan fokus membesarkan kedua-dua anaknya.



Tag: Mon Ryanti, buka tudung, wanita berhijab, Antagonist, hijab, penyampai radio



Komen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.