awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
Lain-Lain
  • Teknologi
  • Podcast
Ancaman buaya ketika banjir paksa penduduk berpindah ke PPS
Piala Super Sepanyol: Barcelona mara ke final dengan bergaya, idam aksi El Clasico
Ringgit dibuka mengukuh berbanding dolar AS, mata wang utama
  • POLISI PRIVASI
  • TERMA PENGGUNAAN
  • IKLAN BERSAMA KAMI
  • PELABUR

© 2025 Astro AWANI Network Sdn. Bhd. 200001032668(535275-D) All Rights Reserved.

Gagal nasihat Izreen, Rita Rudaini dikecam netizen

Hans Yusoff
Hans Yusoff
04/12/2017
01:06 MYT
Gagal nasihat Izreen, Rita Rudaini dikecam netizen
Rita Rudaini (gambar) mengaku menjadi sasaran orang ramai di laman sosial susulan tindakan rakan baiknya Izreen Azminda memilih untuk menjadi isteri kedua.
PELAKON Rita Rudaini mengaku menjadi sasaran orang ramai di laman sosial susulan tindakan rakan baiknya Izreen Azminda memilih untuk menjadi isteri kedua.
Justeru, pelakon itu meminta orang ramai agar berhenti menyerangnya di laman sosial sambil menyifatkan dia tidak terlibat dengan keputusan diambil Izreen, malah pernah menasihati rakannya itu agar tidak menjadi perampas hak orang.
“Tolong jangan terus menyerang saya di laman sosial kerana perkahwinan dia. Saya tidak masuk campur dalam keputusan Izreen yang memilih jalan untuk berkahwin dengan suami orang.
"Saya pun ada beri nasihat, jangan merampas hak orang lain. Tetapi dalam keadaan sekarang Izreen bermadu, dia tidak merampas suami orang.
"Jika dia dapat menjalani tanggungjawab sebagai isteri dengan baik, kita sendiri tidak perlulah mengutuk atau menghamun beliau kerana itu adalah jodoh yang telah tersurat buat dirinya,” kata Rita.
Izreen sebelum ini memaklumkan telah bernikah secara sah dengan Mohammad Radzi Abdul Wahid, atau mesra disapa Ude, pada 8 Ogos lalu.
Tindakan Izreen itu bagaimanapun turut menjadi tempias kepada rakan karibnya kerana dianggap sebagai ‘penyokong’ tegar dalam keputusan dibuat Izreen.
Sementara itu, Rita turut sempat menasihati Izreen agar sentiasa bertanggungjawab menjalani tugas sebagai isteri kedua dan sentiasa cuba untuk menjaga hati isteri pertama Ude.
Topic Berkaitan
#Cuba
#Izreen Azmida
#laman sosial
#perkahwinan
#Rita Rudaini
#Ude
Must-Watch Video
Cara lain mengikuti berita kami
Iklan