Tutup

Izzue Islam buat kejutan umum keluar Forteen

Izzue Islam buat kejutan umum keluar Forteen
Izzue Islam telah membuat kejutan di karpet merah akhir Gegar Vaganza sebentar tadi apabila membuat pengumuman menarik diri daripada kumpulan Forteen. -Foto Sinar Harian
PENYANYI dan pelakon Izzue Islam telah membuat kejutan di karpet merah akhir Gegar Vaganza sebentar tadi apabila membuat pengumuman menarik diri daripada kumpulan Forteen.

Izzue yang ditemu bual secara langsung di siaran GV Live+ memberitahu punca dia menarik diri kerana sudah tidak ada persefahaman.

"Persefahaman dah tak ada, jadi baik undur diri. Ini bukan kali pertama, ini merupakan kali kedua, jadi saya tak mahu jadi kali ketiga dan seterusnya. Cukuplah.

"Antara semua, suara saya tak sehebat mereka, saya yang paling tak bagus.  Ini bukan gimik, benda ini serius, cukup sampai sini sahaja," ujar Izzue.  
Pengumuman Izzue ini menarik perhatian peminat-peminat Forteen.Tag: Izzue Islam, GV Live, Gegar Vaganza, menarik diri, ForteenKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.