Kenapa menari macam ni? Dalam drama pegang tangan pun tak nak - Michael Ang

Kenapa menari macam ni? Dalam drama pegang tangan pun tak nak - Michael Ang
Michael berasa terkejut dengan tindakan Fathia yang selama ini dikenali sebagai seorang pelakon yang menjaga tertib sebagai seorang muslim.
PENGARAH drama bersiri dan telefilem Michael Ang yang sering memaklumkan perkembangan terkini dramanya di ‘Instagram Live’ baru-baru ini viral dengan komen pedasnya mengenai tingkah laku pelakon berhijab Fathia Latiff.

Dalam video itu, Michael berasa terkejut dengan tindakan Fathia yang selama ini dikenali sebagai seorang pelakon yang menjaga tertib sebagai seorang muslim.

“Kenapa dia (Fathia) menari macam ni, dalam drama pegang tangan pun tak nak,” kata Michael.
Komen 'pedas' Micheal itu menerima pelbagai reaksi daripada netizen, malah tidak kurang juga yang bersetuju dengan sindiran Michael selain menyifatkan perlakuan Fathia di dalam video itu sebagai memalukan.

Sumber YouTube Kaizen Protocol
Fathia sebelum ini menafikan dirinya terlibat dalam video Bigo Live yang tular di laman sosial sejak Jumaat lalu.

BACA: Saya hanya manusia biasa - Fathia Latiff

Namun, pelakon ini akhirnya tampil membuat pengakuan pada Selasa bahawa dialah wanita menari seksi di dalam video tersebut selain membuat permohonan maaf.

BACA: Menari seksi: Fathia Latiff mengaku malu

Pelbagai reaksi diberikan netizen selepas pengakuan dibuat Fathia termasuk yang menyuruh bekas kekasih pelakon Aiman Hakim itu menjadikan perkara tersebut sebagai pengajaran.

Tidak kurang juga yang menyelar tindakan Fathia dan menganggap dia tidak berfikir sebelum bertindak melakukan sesuatu.