'Mummy sebak, tengok Daddy orang lain pujuk dan peluk dia...' - Rita Rudaini

'Mummy sebak, tengok Daddy orang lain pujuk dan peluk dia...' - Rita Rudaini
Kata Rita, dia sebak sebaik sahaja melihat Ryan cuba menenangkan diri sebelum menangis dan dipujuk oleh bapa orang lain. - Foto Instagram @ritrud727
PELAKON, Rita Rudaini sebak melihat anak sulungnya, Airit Rayyan Rizqin menangis apabila rumah sukannya diumumkan mendapat tempat kedua.
 
Rita meluahkan rasa sedih menerusi entri terbaru di akaun Instagramnya hari ini.
 
Kata Rita, dia sebak sebaik sahaja melihat Ryan cuba menenangkan diri sebelum menangis dan dipujuk oleh bapa orang lain.
 
“Dari jauh mummy dah nampak muka dia frust. Memang tak nak tegur... And biar dia duduk sorang-sorang. Amik masa bertenang...
 
“Last-last menangis juga. Mummy sebak jugak sebenarnya, sebak sebab tengok daddy orang lain pulak pergi pujuk dan peluk dia.
 
“Ryan terlampau sedih sebab dari P1, P2, P3 GREEN HOUSE CHAMPION. Tahun ni jatuh no 2... It’s okay sayang... Ryan tetap no 1 di hati mommy,” tulisnya.


Dalam pada itu menerusi ruangan komen, rata-rata pengikutnya juga turut sama berasa sebak melihat tangisan Ryan.
Terdahulu, Rita sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga dengan pemain bola sepak, Aidil Zafuan.

Hasil perkahwinan itu, pasangan berkenaan dikurniakan dua cahaya mata Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna.

Tag: Instagram, Rita Rudaini, Airit Rayyan Rizqin, sebak, menangis


Komen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.