Berita  |  Hiburan

RM300 untuk program malam raya? Kau ingat ni 1972 ke? - Ramli MS

RM300 untuk program malam raya? Kau ingat ni 1972 ke? - Ramli MS
"Tips dari saya untuk artis-artis.. Kalau ada offer macam ni, jawab kat produser tu, aku bagi kau 300 ringgit kau jangan call aku lagi okay. Thank you," tulis Ramli. - Facebook Ramli Mohamed Salleh
STATUS yang dimuat naik oleh pengarah muzik tersohor, Datuk Ramli MS di laman Facebook miliknya menjadi tular di media sosial.
 
Menerusi kemas kini status tersebut, Ramli meluahkan ada pihak produser yang menawarkan bayaran rendah untuk seorang artis hadir menyanyi di salah sebuah program yang bakal bersiaran di malam Raya.
 
“300 ringgit artis dibayar untuk malam raya TV program? Ni tahun 1972 ke? Kau sangat .......! Kau patut dibuang kerja or ambil je Bangladesh kat Pudu tu nyanyi untuk TV program kau!
 
“Tips dari saya untuk artis-artis.. Kalau ada offer macam ni, jawab kat produser tu, aku bagi kau 300 ringgit kau jangan call aku lagi okay. Thank you,” tulis Ramli.
 
Status tersebut mendapat perhatian ramai penggiat seni yang bersetuju dengan pendapat Ramli.
 
Rata-rata penggiat seni tidak bersetuju dengan tindakan sesetengah pihak yang menawarkan bayaran terlalu murah kepada penggiat seni untuk muncul dalam sesuatu program.
Facebook Ramli MS

UNTUK LEBIH BANYAK LAGI BERITA HIBURAN, KLIK DI SINI