Tutup

"Saya hampir mati..." - Tapi netizen dakwa As'ad Motawh sengaja jatuhkan diri

"Saya hampir mati..." - Tapi netizen dakwa As'ad Motawh sengaja jatuhkan diri
Walaupun mengatakan dia ditarik, tetapi segelintir netizen yang melihat video tersebut menuduh As'ad sengaja menjatuhkan dirinya pada sekelompok peminat yang datang. - Foto Instagram
PADA satu entri di Instagram beliau, As'ad Motawh memuat naik satu video ketika membuat persembahan di Sabah.

"I nearly died... no need to worry, im totally fine! A few bruises wont kill me. Thank you SABAH!" tulis As'ad sebagai caption video tersebut.
Walaupun mengatakan dia ditarik, tetapi segelintir netizen yang melihat video tersebut menuduh As'ad sengaja menjatuhkan dirinya pada sekelompok peminat yang datang.
 

"Patah tangan tak bro... Macam hanat je time jatuh... tak real bro sorry," tulis seorang netizen pada ruangan komen.

"Apa benda eh? Nampak macam kau jatuh sendiri," tulis seorang lagi netizen dan turut dipersetujui oleh beberapa yang lain.
"Macam dah planning dengan cameraman tu je kan," komen netizen lagi.

Namun ibu kepada penyanyi tersebut, Dato' Yustita turut meninggalkan komen untuk anaknya itu.

"OMG... Someone was holding your hand so tight, and you couldn't let it free, am I right?

"I can see it by the way you bend yourself forward. It was a wrong move however... kan jatuh juga," tulis ibu kepada As'ad.

Dia juga turut berpesan kepada anaknya itu supaya berhati-hati dilain kali dan mengutamakan keselamatan terlebih dahulu.


Tag: Instagram, As'ad Motawh, keselamatan, video, hampir mati, penyanyi, peminat



Komen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.