announcement
NOTIS
Beralih ke pengalaman baharu laman web Astro AWANI. Klik di sini!

'Separuh jiwa Fad hilang' - Luluh hati isteri lihat keadaan Fad kehilangan Abam

'Separuh jiwa Fad hilang' - Luluh hati isteri lihat keadaan Fad kehilangan Abam
Syahira berkongsi keadaan terkini Fad menerusi ruangan Insta Story di akaun Instagram miliknya.- Foto Instagram
ISTERI pelawak Fad Bocey, Nur Syahira A.Rahman luluh melihat keadaan suaminya yang terlalu sedih selepas mendapat berita pemergian sahabat baiknya, Abam Bocey.
 
Syahira berkongsi keadaan terkini Fad menerusi ruangan Insta Story di akaun Instagram miliknya.
 
“Tidak boleh tengok gambar ni, perit tengok daddy macam ni, asyik ulang Abam tak ada dah la, dia tak ada dah.
 
“Abam, separuh jiwa Fad hilang Bam. Abam lepas ni Bocey betul-betul tak ada. Kenapa tak bagitahu yang kali ni last kita bersama. Kami janji kami jaga Dayah dan Amzah. Rehat lah ya, satu masa kita bertemu.

Nur Syahira A.Rahman luluh melihat keadaan suaminya yang terlalu sedih selepas mendapat berita pemergian sahabat baiknya, Abam Bocey.   
“Sebutir nasi pun tak mahu, dia asyik periksa telefon dia.
 
“Kami cipta kenangan manis hari pertama sampai Tokyo dengan anak-anak... Tapi kenangan itu bertukar menjadi kenangan paling pahit. Kami redha, tapi Fad nak sangat peluk cium buat kali terakhir. Doakan sahabat kami Abam moga ditempatkan dikalangan orang beriman,” tulisnya.

Nur Syahira A.Rahman luluh melihat keadaan suaminya yang terlalu sedih selepas mendapat berita pemergian sahabat baiknya, Abam Bocey.
 
Difahamkan kini mereka dalam perjalan pulang ke Kuala Lumpur.
 
“Bam... Kitaorang balik hari ini, Sya bawa Fad jumpa Abam ya... Maaf Fad tak penuhi impian Abam untuk kebumikan Abam. Kitorang jauh sangat.
 
“Kalau saya tahu Bam, kitorang sanggup tangguh percutian tak berapa sangat ni nak dibandingkan dengan sakitnya Fad tak dapat peluk Abam buat kali terakhir...,” coretnya.


Nur Syahira A.Rahman luluh melihat keadaan suaminya yang terlalu sedih selepas mendapat berita pemergian sahabat baiknya, Abam Bocey.
 
Terdahulu, Fad dan keluarga berada di Jepun untuk bercuti.
 
Abam atau nama sebenarnya Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Redzuan, 32, menghembuskan nafas terakhir di kediamannya di Gombak pada Isnin.

 
 


Tag: Instagram, Abam, Abam meninggal dunia, Fad Bocey, Isteri Fad



Komen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.