Tutup
announcement
NOTIS
Beralih ke pengalaman baharu laman web Astro AWANI. Klik di sini!

Sheryl Shazwanie peserta pertama tersingkir di Pentas Big Stage 2019

Sheryl Shazwanie peserta pertama tersingkir di Pentas Big Stage 2019
Sheryl Shazwanie yang terkenal dengan lagu Perasaan berterima kasih kepada tenaga pengajar, krew produksi Big Stage yang memberi peluang untuknya dalam Pentas Big Stage Minggu Kedua
SHAH ALAM: Pentas Big Stage 2019 minggu kedua menyaksikan penyingkiran peserta pertama, Sheryl Shazwanie.

Sheryl bersama dua lagi peserta Aziz Harun (Brunei) dan Chaleeda (Thailand) berada pada tangga tiga terbawah pada akhir konsert selepas undian juri tetap dan undian atas talian dikira.

Penyanyi berusia 22 tahun itu menyampaikan lagu Drama dari Drama Band dan mendapat kritikan dari juri jemputan Datuk Shafinaz Selamat

Konsert Big Stage minggu kedua menyaksikan persembahan mantap 12 peserta antara yang paling mencuri penyanyi dari Korea Selatan Han Byul yang menyampaikan lagu Vroom Vroom dipopularkan Nabila Razali.
Tidak terkecuali, Santesh yang menyampaikan lagu Balqis iaitu lagu asal Datuk Seri Siti Nurhaliza yang juga juri tetap Big Stage 2019.

11 peserta akan berentap dalam pentas Big Stage 2019 minggu hadapan dengan tema "Glocal Hits".Tag: Siti Nurhaliza, Thailand, Brunei, Korea Selatan, Korea Utara, BBNU, Big Stage 2019, Penyingkiran, Penyanyi, Pentas, Glokal, Sheryl Shazwanie, Aziz Harun, Caleeda, Indonesia, Shafinaz Selamat, Judika, Alif SatarKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.