Tutup
announcement
NOTIS
Beralih ke pengalaman baharu laman web Astro AWANI. Klik di sini!

Strim Astro GO tanpa henti dengan 22 saluran komplimentari untuk semua rakyat Malaysia

Strim Astro GO tanpa henti dengan 22 saluran komplimentari untuk semua rakyat Malaysia
Rakyat Malaysia boleh log masuk ke Astro GO dan menyaksikan saluran-saluran Astro yang terpilih secara komplimentari termasuklah program On Demand di peranti mudah alih mereka sehingga 31 Mac 2020 - Foto Astro
KUALA LUMPUR: Dari rancangan hiburan, drama sehinggalah kepada berita.

Dalam menyokong usaha kerajaan melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) susulan penularan COVID-19, Astro menjalankan satu inisiatif bagi membantu anda mematuhi perintah selain mengurangkan kebosanan apabila berada di rumah.

Kini semua rakyat Malaysia termasuk anda boleh menyaksikan 22 saluran komplimentari dengan hanya strim di Astro GO tanpa henti.

Anda boleh log masuk ke Astro GO dan menyaksikan saluran-saluran Astro yang terpilih secara komplimentari termasuklah program On Demand di peranti mudah alih  sehingga 31 Mac 2020.
Anda juga boleh ikuti liputan berita terkini di saluran Astro AWANI atau membeli-belah di saluran GO SHOP sementara anak-anak boleh melayan program di saluran Cartoon Network atau mengulangkaji pelajaran bersama saluran Astro Tutor TV.

Apa yang anda perlu lakukan ialah muat turun aplikasi Astro GO di Apps Store dan Goggle Play Store di telefon pintar anda.
Bagi anda yang bukan pelanggan Astro anda boleh mengikuti langkah-langkah yang berikut:
  • Langkah 1: Muat turun aplikasi Astro GO di App Store atau Google Play
  • Langkah 2: Pilih ‘Non-Astro Customer’
  • Langkah 3: Tetapkan ID anda
  • Langkah 4: Sahkan ID anda dengan masukkan kod 6 angka yang telah diemel kepada anda
Kami hiburkan anda , anda kekal di rumah! Sebarang maklumat lanjut anda boleh melayari astro.com.myTag: Astro, Astro Awani, kerajaan, telefon pintar, rumah, keluarga, COVID-19, koronavirus, coronavirusKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.