Tutup

Hospital KPJ Seremban nafi terima pesakit koronavirus

Hospital KPJ Seremban nafi terima pesakit koronavirus
Hospital Pakar KPJ Seremban, Negeri Sembilan menafikan pusat perubatan berkenaan menerima pesakit yang terkena wabak koronavirus seperti yang tular di laman sosial.
KUALA LUMPUR: Hospital Pakar KPJ Seremban, Negeri Sembilan menafikan pusat perubatan berkenaan menerima pesakit yang terkena wabak koronavirus seperti yang tular di laman sosial pada Ahad.

Foto yang tular itu antara lain menunjukkan satu hasil laporan perubatan daripada makmal hospital berkenaan mengesan koronavirus pada pesakit berkenaan.

Turut tertera, tarikh laporan itu dikeluarkan pada Sabtu.

Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ketika ini mengesahkan empat warga China yang memasuki Malaysia melalui Johor dari Singapura disahkan positif koronavirus.

BACA: Angka korban koronavirus di China meningkat kepada 56 orang
B
ACA: Hospital Kanada sahkan kes positif koronavirus baruTag: KKM, Hospital, China, Seremban, Kementerian Kesihatan, Koronavirus, nCoV, Tular, Laman sosial, PenyakitKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.