Tutup

Kerajaan PH berhadapan masalah komunikasi untuk beritahu kejayaan dicapai - Tun Mahathir

Kerajaan PH berhadapan masalah komunikasi untuk beritahu kejayaan dicapai - Tun Mahathir
Jelas Perdana Menteri, jika dibandingkan kejayaan yang berjaya dicapai kerajaan pimpinannya dalam tempoh hampir dua tahun, ianya adalah satu pencapaian di luar jangkaan. - Foto Astro AWANI
PETALING JAYA : Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad mengakui kelemahan kerajaan Pakatan Harapan dalam memberitahu akan kejayaan yang dicapai dalam tempoh singkat.

Sebaliknya jelas Perdana Menteri, jika dibandingkan kejayaan yang berjaya dicapai kerajaan pimpinannya dalam tempoh hampir dua tahun, ianya adalah satu pencapaian di luar jangkaan.

"Satu daripada masalah yang kerajaan ini hadapi adalah kelemahan dari sudut komunikasi dan memberitahu akan kejayaan yang berjaya kita lakukan.

"Jika dilihat sebenarnya kerajaan Pakatan Harapan berjaya membuat perubahan lebih baik daripada mana mana kerajaan yang lain dengan tempoh pentadbiran hampir dua tahun ini contohnya seperti peningkatan Pelaburan Langsung Asing (FDI) yang lebih baik daripada kerajaan sebelum ini," katanya dalam sidang media selepas Mesyuarat Pimpinan Tertinggi Bersatu di Petaling Jaya pada Rabu.
Tag: Mahathir Mohamad, Pakatan Harapan, PM, Media, Petaling Jaya, Perdana Menteri, Pelaburan, FDI, Menteri, Rombakan Kabinet, Komunikasi, Tun Mahathir, Dr MahathirKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.