Tutup

Minum minyak sawit merah: Semua akan jadi awet muda - Teresa Kok

Minum minyak sawit merah: Semua akan jadi awet muda - Teresa Kok
TERESA: Semua akan jadi awet muda seperti Yang Amat Berhormat, Perdana Menteri, seperti Yang diPertua dan juga saya. - Gambar fail/BERNAMA
KUALA LUMPUR: Dewan Rakyat hari ini gamat seketika apabila Menteri Industri Utama, Teresa Kok mengajak ahli-ahli Parlimen supaya mengambil minyak sawit merah untuk kekal ‘awet muda’.

Jelasnya, minyak sawit merah yang kaya dengan mikronutrien dengan lebih 20 jenis kumpulan karotenoid juga bersifat antioksida dan bebas daripada lemak trans.
“Semua (wakil rakyat) akan diberikan minyak sawit merah secara percuma hari ini di Parlimen, semua akan dapat menikmati kelazatan minyak sawit merah ini.

“Semua akan jadi ‘awet muda’ seperti Yang Amat Berhormat, Perdana Menteri, seperti Yang diPertua dan juga saya,” katanya ketika sesi jawab lisan di Dewan Rakyat hari ini.
Datuk Seri Ismail Sabri (BN-Bera) juga bangkit dan meminta Teresa untuk perbanyakan meminum minyak sawit merah supaya kekal awet muda.


Tag: Teresa Kok, Menteri Industri Utama, awet muda, Dewan Rakyat, minyak sawit merah, Perdana Menteri


Komen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.