Tutup

[PENAFIAN] Shaheizy Sam, Bitcoin Future tidak pernah muncul di Astro AWANI

[PENAFIAN] Shaheizy Sam, Bitcoin Future tidak pernah muncul di Astro AWANI
Astro AWANI tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana pihak yang menyalahgunakan nama baik syarikat ini. - Foto Astro AWANI
KUALA LUMPUR: Saluran berita Astro AWANI membuat penafian secara jelas, bahawa pelakon Shaheizy Sam, serta syarikat yang dikaitkan dengan beliau - Bitcoin Future, tidak pernah muncul di mana-mana rancangan di stesen ini.

Penafian ini dibuat susulan sebuah berita yang muncul di atas talian yang menyatakan bahawa kononnya syarikat Bitcoin Future pernah ditemu-ramah oleh pengacara Astro AWANI - Ibrahim Sani, baru-baru ini.
"Saya tidak pernah bertemu dengan Shaheizy Sam untuk bertanyakan kepada beliau tentang apa itu Bitcoin Future," kata Ibrahim.

Astro AWANI telah melaporkan hal ini kepada pihak berkuasa dan sedang meneliti tindakan undang-undang terhadap mana-mana pihak yang salahgunakan nama baik syarikat ini.


Tag: Astro, Astro Awani, undang-undang, Shaheizy Sam, bitcoin, semak fakta, pelakon, Ibrahim SaniKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.