Tutup
announcement
NOTIS
Beralih ke pengalaman baharu laman web Astro AWANI. Klik di sini!

Poster ini tidak diterbitkan oleh Astro AWANI

Poster ini tidak diterbitkan oleh Astro AWANI
Poster ini tidak diterbitkan oleh Astro AWANI.
KUALA LUMPUR: Satu paparan imej berita tidak sah menggunakan logo Astro AWANI yang mula berlegar di ruang maya bermula hari ini (Jumaat, 28 Februari 2020) telah menimbulkan kekeliruan ramai.

Terkini, satu paparan imej yang menunjukkan wajah Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) Tan sri Muhyiddin Yassin dengan tajuk berita 'Tan Sri Muhyiddin PM Ke-8: Keputusan diambil selepas Mesyuarat Khas Majlis Raja-Raja', telah ditularkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
Poster berkenaan tidak pernah diterbit dan disiarkan di mana-mana platform Astro AWANI.

Astro AWANI menyeru orang ramai khususnya pengguna media sosial agar lebih berhati-hati dalam menerima limpahan berita, dan pastikan ia dirujuk terlebih dahulu ke sumber yang rasmi dan sahih.Tag: imej palsu, muhyiddin yassin, perdana menteri, berita palsuKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.