Tutup
announcement
NOTIS
Beralih ke pengalaman baharu laman web Astro AWANI. Klik di sini!

Bakal pengantin panik gara-gara PRK Cameron Highlands, ini reaksi SPR

Bakal pengantin panik gara-gara PRK Cameron Highlands, ini reaksi SPR
SPR dikatakan telah berjaya menyelesaikan masalah berkenaan dengan mengubah tarikh perkahwinan Syazleen seminggu lebih awal. - Foto FACEBOOK / Syazleen Anisa Misria
KUALA LUMPUR: Gara-gara Pilihan Raya Kecil (PRK) Cameron Highlands, seorang bakal pengantin naik cemas kerana dewan yang ditempah pada tarikh perkahwinannya akan digunakan sebagai pusat mengundi oleh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) 26 Januari ini.

Syazleen Anisa Misria menerusi Facebook SPR telah mengutarakan komen mengenai kebimbangannya yang dalam masa yang sama menurutnya melibatkan pelbagai kesulitan kerana jurugambar, jurusolek dan pelamin telah ditempah pada tarikh berkenaan.

Foto Facebook

 
 

Perkara berkenaan mendapat perhatian pengerusi SPR Azhar Azizan@Harun yang berjanji bakal menyelesaikan masalah yang dihadapi Syazleen.
SPR dikatakan telah berjaya menyelesaikan masalah berkenaan dengan mengubah tarikh perkahwinan Syazleen seminggu lebih awal.

Syazleen dalam komen terbaru mengucapkan terima kasih terhadap keprihatinan SPR menyelesaikan perkara tersebut.
 
 
Tag: Suruhanjaya Pilihan Raya, perkahwinan, Facebook, SPR, Azhar Azizan Harun, Art Harun, berkahwinKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.