KUALA LUMPUR: Hampir 11 tahun melayari bahtera rumah tangga berdua, kini hadir Nur Izzara menyerikan kehidupan pasangan selebriti, Datuk Ramli MS dan Datin Alyah.

Melalui perkongsian terbaharu di Instagramnya, Alyah berkata, kehadiran bayi itu hadir dalam keadaan yang tidak disangka, namun beliau dan suami percaya itu perancangan terbaik oleh Allah.

“Bila kita mencari cinta dunia banyak hati yang kecewa, dan hati kita juga malah hancur dan remok tapi bila kita mencari cinta Allah SWT, segalanya seperti mimpi yang indah.

“Terlalu banyak kebaikan yang diberikan pada kita hingga adakala kita malu nak meminta lebih padanya kerna banyaknya dosa-dosa kita. Tapi Dia tahu apa yg ada jauh dalam hati kita, Engkau Maha Baik ya Allah SWT lagi Maha Penyayang,” luahnya lagi.


Dalam pada itu, portal Gempak melaporkan Ramli, 66, dan Alyah, 43, telah mendirikan pada 18 Mac 2013, dan penyanyi yang popular dengan lagu Tak Mungkin Kerana Sayang itu pernah menjalani rawatan kesuburan in-vitro (IVF) bagi mendapatkan zuriat.