awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
Lain-Lain
  • Teknologi
  • Podcast
Inspektor Sheila ditahan, bertengkar dengan peniaga
Projek naik taraf Lebuh Raya Senai-Desaru capai 55 peratus - Ahmad Maslan
Pas terima rayuan tiga ADUN Perlis dihentikan keahlian
  • POLISI PRIVASI
  • TERMA PENGGUNAAN
  • IKLAN BERSAMA KAMI
  • PELABUR

© 2025 Astro AWANI Network Sdn. Bhd. 200001032668(535275-D) All Rights Reserved.

Trailer filem Redha menyentuh jiwa, sebar kesedaran tentang autisme

Nizam Bakeri
Nizam Bakeri
21/02/2016
11:53 MYT
Trailer filem Redha menyentuh jiwa, sebar kesedaran tentang autisme
Menurut pengarah filem Redha, Tunku Mona Riza, pelakon kanak-kanak yang membawa watak penghidap autisme diminta untuk menghabiskan masa bersama penghidap autisme sebenar selama lebih tiga bulan untuk menghayati watak - Foto Facebook/REDHA
Laman Facebook rasmi filem Redha Beautiful Pain telah memuat naik trailer filem tersebut hari ini.
Filem yang diinspirasikan dari kisah benar itu menceritakan pengalaman pasangan suami isteri, Razlan lakonan Namron dan Alina (Junainah M. Lojong) membesarkan anak mereka yang menghidap autisme.
Dilema pasangan ini dipapar penuh perasaan dalam trailer terutama sekali persembahan berkesan Namron yang tidak dapat menerima hakikat anaknya menghidap autisme.
Filem yang turut dibintangi oleh Nadiya Nisaa', Remy Ishak, Ruminah Sidek, dan Susan Lancester ini akan menemui penonton di pawagam pada 14 April ini.
Our official viral trailer in our effort to raise the Autism awareness through 'Redha' please help support our cause. Redha will be out in cinemas coming 14th April 2016 and it will have English & Mandarin subtitles...please asked family and friends to come and watched Redha n understand something about Autism. Please share and viral this. Thanks all❤️
Posted by REDHA on Sunday, February 21, 2016
Topic Berkaitan
#Filem Redha
#Nadiya Nisaa
#Namron
#Redha Beautiful Pain
#tunku mona riza
Must-Watch Video
Cara lain mengikuti berita kami
Iklan