DREBAR

Bilik pameran Hyundai, dengan GDSI

Astro Publication 18/12/2014 | 05:46 MYT

Hyundai-Sime Darby Motors Sdn Bhd (HSDM) baru-baru ini menyaksikan pembukaan premis bilik pameran terbaharu Hyundai di Melaka. Ia diusahakan oleh Premium Autoworld Sdn Bhd dan terletak di T199, Jalan Munshi Abdullah dan beroperasi setiap hari dari jam 10.00 pagi hingga ke 6.00 petang.

Pengunjung ke pusat 1S (jualan) ini pasti akan menyedari perbezaan dengan cara ia direka. Ini kerana bilik pameran ini adalah yang pertama di Malaysia yang menggunakan penggayaan Global Dealership Space Identity (GDSI) ataupun Identiti Ruang Bilik Pameran Global baharu.

Konsep rekaan ini adalah hasil kerjasama Hyundai Motor Company dan Delugan Meissl Associated Architects, sebuah firma arkitek yang terkenal dengan hasil kerja mereka yang moden dan dinamik. Penggayaan bilik pameran baharu ini menguatkan konsep penjenamaan Hyundai yang menjurus kepada ‘Moden Premium’ untuk menambahbaik kualiti perkhidmatan serta pengalaman positif kepada pelanggan.

HSDM akan menyediakan 8 pusat GDSI di rantau utara, tengah, dan selatan Malaysia menjelang akhir 2015. 3 daripada jumlah ini adalah pusat 1S (jualan), dan baki 5 lagi adalah pusat 3S (jualan, servis dan alat ganti).
# # Sime Darby #Hyundai