awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
Lain-Lain
  • Teknologi
  • Podcast
Mahkamah Tinggi tetapkan 21 Mei keputusan tindakan undang-undang Indira Gandhi
Singapura sasar 18 juta pelancong antarabangsa pada 2026, perolehan S$32.5 bilion
Inkues Zara Qairina: Guru agama kongsi pertemuan terakhir dengan arwah
  • POLISI PRIVASI
  • TERMA PENGGUNAAN
  • IKLAN BERSAMA KAMI
  • PELABUR

© 2025 Astro AWANI Network Sdn. Bhd. 200001032668(535275-D) All Rights Reserved.

CEO Sonos letak jawatan

Amanz
Amanz
14/01/2025
06:20 MYT
CEO Sonos letak jawatan
Patrick Spence meletakkan jawatan sebagai CEO dan ahli lembaga pengarah Sonos semalam. -Amanz
PATRICK Spence meletakkan jawatan sebagai CEO dan ahli lembaga pengarah Sonos semalam.

Ringkasan AI
  • Patrick Spence meletakkan jawatan sebagai CEO dan ahli lembaga pengarah Sonos, dengan Tom Conrad dilantik sebagai CEO sementara.
  • Pencarian CEO baharu telah dimulakan untuk meneruskan legasi inovasi dan kecemerlangan Sonos sambil memacu pertumbuhan yang menguntungkan.
  • Peletakan jawatan Spence dipercayai berkait dengan kegagalan aplikasi baharu Sonos yang mengalami pelbagai isu seperti kehilangan ciri sedia ada, sokongan aplikasi penstriman yang terhad, dan pepijat yang merosakkan pengalaman pengguna.

Keputusan beliau diterima oleh lembaga pengarah, dan Tom Conrad dilantik sebagai CEO sementara.
Pencarian CEO baharu telah dimulakan, dengan calon perlu meneruskan legasi inovasi dan kecemerlangan Sonos dalam melayani pelanggannya sambil memacu pertumbuhan yang menguntungkan.
Walaupun sebab peletakan jawatan tidak dinyatakan dalam kenyataan rasmi, ia dipercayai berkait dengan kegagalan Spence memastikan aplikasi baharu Sonos berjalan lancar.
Sejak diperkenalkan, timbul pelbagai isu seperti kehilangan ciri sedia ada, sokongan aplikasi penstriman yang terhad, dan terlalu banyak pepijat yang merosakkan pengalaman pengguna.
Walaupun pengguna meminta supaya aplikasi lama dilancarkan semula, Sonos bertegas ini tidak boleh dilakukan atas sebab teknologi. -Amanz
Topic Berkaitan
#Patrick Spence
#CEO Sonos
#letak jawatan
#Tom Conrad
Must-Watch Video
Cara lain mengikuti berita kami
Iklan