[TERKINI] Najib Razak Dilepas Tanpa Bebas dalam Kes SRC RM27 Juta – Ikuti Perkembangan di Sini
SPORTS

ACLE: Saya mohon maaf, tidak dapat kawal emosi - Theerathon Bunmathan

Astro Arena 06/12/2024 | 02:40 MYT
BUNMATHAN: Saya ingin memohon maaf atas tindakan saya yang tidak wajar, saya amat kesal dan amat kecewa dengan diri saya sendiri kerana tidak dapat mengawal emosi saya. - Stadium Astro
PERTAHANAN Buriram United, Theerathon Bunmathan, memohon maaf atas tindakan nakalnya kepada pemain Johor Darul Ta'zim (JDT), Arif Aiman Hanapi, ketika kunjungannya dalam kempen Liga Juara-Juara Asia Elit (ACLE) di Stadium Sultan Ibrahim, Selasa lalu.
Tindakan kurang bijaknya itu menghukum diri apabila menerima layangan kad merah selepas pengadil perlawanan melihat Video Bantuan Pengadil (VAR) pada minit ke-44.
Aksi itu berakhir dengan keputusan seri tanpa jaringan sekali gus menyaksikan JDT dan Buriram berkongsi lapan mata selepas enam perlawanan dalam saingan Kumpulan A, ACLE.
"Saya ingin memohon maaf atas tindakan saya yang tidak wajar. Saya amat kesal dan amat kecewa dengan diri saya sendiri kerana tidak dapat mengawal emosi saya. Ia tidak sepatutnya berlaku," katanya. - Stadium Astro
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
#ACLE #Theerathon Bunmathan #Arif Aiman Hanapi #insiden nakal