Laris kencang! Tiket perlawanan Malaysia-Indonesia sudah habis dijual

Perkara itu dimaklumkan oleh FAM menerusi laman sosial Facebook pada Ahad, dua hari sebelum menjelang perlawanan tersebut.

Skuad kendalian Tan Cheng Hoe yang meraih kemenangan ke atas Thailand pada Khamis lalu mensasarkan tiga mata penuh dalam aksi tersebut. Gambar BERNAMA | Astro Awani
INI berita untuk peminat-peminat bola sepak tanah air dan penyokong Garuda!

Tiket bagi perlawanan antara Malaysia dan Indonesia di Stadium Nasional Bukit Jalil (SNBJ) bagi aksi Kelayakan Piala Dunia 2022/Piala Asia 2023 pada Selasa ini sudah habis terjual.

Perkara itu dimaklumkan oleh Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) menerusi laman sosial Facebook pada Ahad, dua hari sebelum menjelang perlawanan tersebut.

Ia termasuklah penjualan di kaunter tiket stadium pada hari perlawanan.


Stadium Nasional Bukit Jalil boleh memuatkan hampir 90,000 penonton dengan FAM memperuntukkan sejumlah 4,500 tiket bagi penyokong pasukan Indonesia.

Skuad kendalian Tan Cheng Hoe yang meraih kemenangan ke atas Thailand pada Khamis lalu menyasarkan tiga mata penuh dalam aksi tersebut.

Sementara skuad Garuda yang masih gagal mengutip sebarang mata setakat ini turut memerlukan kemenangan bagi saingan Kumpulan G ini.

Pada perlawanan sebelum ini, Malaysia berjaya menumpaskan Thailand, 2-1.