Tutup
announcement
NOTIS
Beralih ke pengalaman baharu laman web Astro AWANI. Klik di sini!

Prestasi Kewangan Tabung Haji dari 2012-2016

Prestasi Kewangan Tabung Haji dari 2012-2016
Kita imbas kembali laporan prestasi kewangan dari TH dari tahun 2012 hingga 2017.
KUALA LUMPUR : Perlantikan empat anggota lembaga pengarah baharu Lembaga Tabung Haji (TH) yang diumum Ogos lalu, dijangka dapat membantu mengembalikan kegemilangan institusi itu sebagai institusi yang disegani dan diyakini rakyat Malaysia.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Dr Mujahid Yusof Rawa ketika mengumumkan perkara itu berkata barisan anggota lembaga pengarah ini seterusnya akan turut dapat memulihkan imej TH daripada sudut perniagaannya pada masa akan datang.
Mereka ialah bekas Peguam Negara Tan Sri Abu Talib Osman, Ketua Pegawai Eksekutif Pusat Perakaunan Profesional Malaysia Datuk Zaiton Mohd Hassan dan Timbalan Pengerusi Majlis Penasihat Syariah Bank Negara Malaysia Prof Dr Ashraf Md Hashim.

Apa kata kita imbas kembali laporan prestasi kewangan dari TH dari tahun 2012 hingga 2016:


Tag: Tabung Haji, prestasi kewangan, laporan, Laporan Ketua Audit Negara Tahun 2017 Siri 2, TH, rosot, pelaburanKomen Anda?

* Klik pada "Sort by" untuk kemaskini komen

PENAFIAN:
Astro AWANI tidak bertanggungjawab terhadap pendapat yang diutarakan melalui artikel ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.