BOLEH dilihat nama-nama seperti Yusuf Iskandar, Syeriv Samheizy, Lara Alana, Aaisyah Dhia Rana dan Arrian Shah Akid, populariti mereka lebih daripada ibu dan bapa sendiri.

Yusuf Iskandar ada 1.9 juta pengikut di Instagram (IG), Syeriv Samheizy yang mewarisi kecantikan kedua-dua ibu bapanya pula sudah mengumpul 333 ribu pengikut IG, walaupun baru berusia tujuh bulan.

Setakat ini si comel Lara Alana, yang mempunyai pengikut paling ramai di IG aitu sebanyak 3 juta pengikut. Wow! Sikit hari lagi, kalahlah ‘daddy’ yang baru kumpul 3.4 juta pengikut tu...Hehehe...

Aaisyah Dhia Rana pula sudah mempunyai 913 ribu pengikut, manakalah Arrian Shah Akid berkongsi IG dengan ayahnya, Tomok yang memiliki 1.8 juta pengikut.

Boleh dilihat nama-nama seperti Yusuf Iskandar, Syeriv Samheizy, Lara Alana, Aaisyah Dhia Rana dan Arrian Shah Akid, populariti mereka lebih daripada ibu dan bapa sendiri. - Foto Instagram

Hebatkan? Mereka semua ini, uploadlah apa-apa gambar atau video di IG pasti puluhan ribu likes! Tahap kecomelan karakter dan kepintaran masing-masing tu yang buat ramai orang geram.

Tapi, mereka ini juga tak terlepas daripada kecaman netizen tau! Alahai netizen-netizen yang tidak bertanggungjawab, dengan budak kecil pun nak cari gaduh? Lucu!

Apa-apa pun Astro Gempak tabik dengan ibu dan bapa mereka yang sentiasa sabar dengan netizen yang jahat mulut dan suka cakap yang bukan-bukan terhadap anak-anak comel ini.

Shaheizy Sam & Syatilla Melvin, Awal Ashaari & Scha Alyahya, Hairul Azreen & Hanis Zaikha, Zain Saidin & Rozita Che Wan serta Tomok & Rahayu semoga terus kuat mendidik anak-anak, tambahan lagi di zaman celik IT ini, lain cabarannya!

Haa..korang semua pun kalau nak tengok macam mana cara Sam mengendalikan ‘anaknya’ yang dibantu oleh Zizan Razak, bolehlah langgan Baby Bro di Astro First Eksklusif.

Sila ke saluran 480 dan ikut arahan tertera! Mudah sahaja dan Selamat menonton!

Filem Televisyen (FTV) Baby Bro ini dibawakan khas untuk anda semua bersempena dengan musim cuti persekolahan ini.

Yang pasti, Baby Bro hasil sentuhan sutradara tersohor tanah air, Ghaz Abu Bakar ini sangat sesuai untuk tontonan seisi keluarga.

Filem komedi yang menampilkan gandingan duo terhebat, Zizan Razak dan Shaheizy Sam, ini sudah menemui peminat di saluran Astro First Eksklusif mulai 23 November lalu.Foto: Instagram