Shila Amzah, Haris nikah bulan depan

Nursyazwani Saiful Sham
Mac 28, 2018 09:00 MYT
Shila Amzah telah mengikat tali pertunangan bersama Haris Idraki pada 3 November lepas di kediaman keluarga Shila di Cheras. Foto: Facebook/Shila Amzah
Shila Amzah akan bernikah bersama pasangan pilihan hatinya pada 19 April ini.
Nurshahila Amzah, atau lebih dikenali sebagai Shila, 27 telah mengikat tali pertunangan bersama Haris Idraki, 28 pada 3 November lepas di kediaman keluarganya di Cheras.
“Walaupun sibuk dengan jadual yang padat untuk karier saya, saya juga sibuk dengan persiapan perkahwinan saya yang akan berlangsung 19 April ini.
“Sebagai penggiat seni, saya akur dengan ketetapan untuk berulang alik terutamanya ke China kerana saya juga perlu memenuhi permintaan di sini,” katanya ketika dihubungi Astro AWANI di sini, hari ini.
BACA: Shila Amzah bertunang, rancang langsung perkahwinan tahun depan
Namun, tarikh resepsi dua mempelai ini akan diumumkan kelak.
Dalam pada itu, Shila merupakan salah seorang rakyat Malaysia yang berjaya melakar nama dalam senarai Forbes 30 Under 30 Asia 2018.
“Saya bersyukur disenaraikan dalam Forbes 30 Under 30 Asia bagi kategori Hiburan dan Sukan kerana turut tersenarai dengan nama-nama hebat yang lain.
BACA: Tersenarai dalam 'Forbes 30 Under 30' hadiah berganda buat Shila Amzah
“Tersenarainya saya dalam Forbes 30 Under 30, saya berharap ia dapat memberi inspirasi buat anak-anak muda untuk terus bekerja keras bagi mencapai apa yang diimpikan,” katanya.
#Asia #China #Haris Idraki #kahwin #nikah #Shila Amzah #tunang