"Pukul 7 orang ketuk pintu" - Cemas! pokok durian Maya Karin terbakar

Kasihan Maya...

Jelas Maya, dia dimaklumkan pokok durian berdekatan dengan rumahnya terbakar dan tindakan pantas anggota bomba itu sewajarnya dipuji. - Foto Instagram | Astro Awani
PELAKON cantik Maya Karin berkongsi pengalaman mencemaskan apabila sekumpulan anggota bomba berkejar ke kediamannya seawal pukul 7 pagi tadi.

Jelas Maya, dia dimaklumkan pokok durian berdekatan dengan rumahnya terbakar dan tindakan pantas anggota bomba itu sewajarnya dipuji.

"Pagi-pagi dah sarapan dengan bomba. Pukul 7 ada orang ketuk pintu.

"'Kak, Kak, pokok durian terbakar Kak'.

"The whole trunk was on fire. 10 meters into the air. Macam mana I pun tak tahu.

"Yang penting bomba datang secepat mungkin. Love you guys," tulisnya berkongsi di akaun Instagramnya.
View this post on Instagram

Pagi2 dah sarapan dengan bomba.. Kul 7 ada orang ketuk pintu “kak, kak, pokok durian bakar kak”


Lebih melucukan apabila ada antara netizen berseloroh, mengatakan pokok durian itu sengaja dibakar demi berjumpa dengan pemiliknya iaitu Maya sendiri.

"I suspek abang bomba yang bakar..saje nak jumpa Kak Maya," tulis salah seorang pengguna.

Selebihnya mendoakan keselamatan Maya dan ibunya yang berada di rumah ketika kejadian itu.

"Alhamdulillah yang penting, tak ada apa yang serius dan you and your mama are selamat. Pokok durian, kena tanam lain lah," tulis @chekfahd.