SUKAN
Siapakah bintang Liga Australia, bekas pemain kelab EPL sertai Selangor?

Difahamkan, Zach Clough sudah bersedia untuk berhijrah ke Malaysia dan sudah menandatangani kontrak dengan Selangor FC.
PERSIAPAN pasukan Selangor menjelang musim hadapan semakin digeruni apabila dikhabarkan seorang arkitek telah memeterai perjanjian bersama Gergasi Merah sebagai pemain baharu.
Kemasukan Pitcha Autra, Chrigor Moraes termasuk bekas penyerang Kedah, Willian Lira, selaku tonggak import bakal ditambah dengan kehadiran bintang Liga Australia, Zach Clough, pasti menjadi sandaran ketua jurulatih, Katsuhito Kinoshi.
Bekas pemain kelab Liga Perdana Inggeris (EPL), Nottingham Forest, itu menjadi khabar angin terkini bakal menandatangani kontrak bersama naib juara Liga Super itu seperti yang diumumkan di sosial media.
Namun, sehingga ini masih belum ada pengesahan rasmi daripada mana-mana pihak.Pemain berusia 30 tahun ini telah merekodkan tujuh gol dan melakukan sembilan bantuan jaringan dalam 27 penampilan untuk membantu Adelaide United berada di tangga ke-6 liga Australia.
Dia juga pernah mewakili Bolton Wanderers dan Wigan Athletic sebelum ini. - Stadium Astro
Must-Watch Video
Cara lain mengikuti berita kami