SELEPAS kejutan limusin untuk kekasihnya pada tahun lalu, selebriti Instagram, Hafiz Mahamad kini kembali.

Tular sejak Sabtu, video yang berdurasi tiga minit 20 saat itu menunjukkan Hafiz membuat kejutan untuk keluarga dan kekasihnya dengan menaiki kapal mewah.

Sudah tentunya, video yang tular pasti mengundang pelbagai reaksi.

Seoang pengguna Twitter bernama MinnRahman berpendapat, tidak salah untuk melakukan kejutan namun perlukah ia ditunjukkan kepada seluruh dunia?


Namun tidak kurang juga ada yang melihat kemewahan ditonjolkan dalam video tersebut sebagai satu rezeki. Malah, ada yang memuji kejutan Hafiz buat keluarganya itu adalah perkara yang sangat mengharukan.


Melihat kejutan demi kejutan yang dilakukan Hafiz, ada juga yang berjenaka dengan mengatakan; "Mungkin selepas ini Hafiz dan pasangan akan berbulan madu di Marikh."


Hafiz seolah-olah sudah menjangkakan reaksi yang dia akan terima, selepas memuat naik video tersebut.A video posted by HafizMahamad (@hafizmahamad) onA video posted by HafizMahamad (@hafizmahamad) on


A video posted by HafizMahamad (@hafizmahamad) on

A video posted by HafizMahamad (@hafizmahamad) on


Mana tidaknya, dalam video tersebut dia berkata: "Aku tidak pedulikan apa kata orang, kutukan orang kerana ini kebahagiaan aku, mereka semua kebahagiaan aku."

Jelas Hafiz, dia hanya mahu membahagiakan orang yang disayanginya serta mahu mereka berada dalam keadaan hidup senang.