awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
Lain-Lain
  • Teknologi
  • Podcast
Skim Pembiayaan Teman TEKUN salur RM25.17 juta di Sabah tahun lepas
Kanak-kanak hilang di Daro ditemukan lemas
HPUSM tawar pembelajaran teknologi robotik bagi pembedahan lutut
  • POLISI PRIVASI
  • TERMA PENGGUNAAN
  • IKLAN BERSAMA KAMI
  • PELABUR

© 2025 Astro AWANI Network Sdn. Bhd. 200001032668(535275-D) All Rights Reserved.

Fazura, Fattah mohon doa segalanya dipermudahkan

Faida Rahim
Faida Rahim
07/10/2024
01:30 MYT
Fazura, Fattah mohon doa segalanya dipermudahkan
Fazura memohon doa terbaik daripada orang ramai untuk prosiding kedua tuntutan perceraian yang akan berlangsung pagi ini.
SHAH ALAM: Pelakon terkenal, Nur Fazura Sharifuddin atau Fazura memohon doa terbaik daripada orang ramai untuk prosiding kedua tuntutan perceraian yang akan berlangsung pagi ini.
Fazura, 41, yang mengenakan jubah berwarna merah jambu tiba di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari, pada jam 9.10 pagi diiringi lima pengawal peribadi.
“Doa yang baik-baik ya. Semoga dipermudahkan, Fatimah dalam keadaan baik,” katanya ringkas menjawab pertanyaan wartawan mengenai dirinya dan anaknya, Nur Fatima Aisya.
Sementara itu, Fattah juga senada dengan Fazura memohon doa orang ramai agar konflik rumah tangganya dengan Fazura selesai dengan baik.
"Jangan ada spekulasi, saya tak nak komen banyak... doa dipermudahkan," kata Fattah ringkas.
Fattah Amin ketika diwawancara oleh wartawan.
Fattah Amin ketika diwawancara oleh wartawan.
Jawapan konflik rumah tangga Fazura dan suaminya, Fattah Amin dijangka menemui noktahnya pada pagi ini sama ada pasangan tersebut akan terus mempertahankan bahtera perkahwinan yang terjalin sejak tujuh tahun lalu atau ia akan berakhir.
Pada 25 September lalu, Fattah atau Abdul Fattah Mohd Amin, 33, menyatakan belum bersedia menceraikan isterinya ketika prosiding pertama di mahkamah yang sama.
Bagaimanapun, Fazura nekad untuk meneruskan penceraian meskipun keputusan itu bukan mudah untuk dilakukan.
Pasangan itu mendirikan rumah tangga pada 27 November 2017, dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Nur Fatima Aisya, 4.
Topic Berkaitan
#Fattah Amin
#Fazura
#kes cerai fazura
#Mahkamah Rendah Syariah Petaling
Must-Watch Video
Cara lain mengikuti berita kami
Iklan