awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
Lain-Lain
  • Teknologi
  • Podcast
Kim Jong Un pantau ujian peluru berpandu altitud tinggi
Pemimpin pembangkang Bangladesh, Tarique Rahman kembali ke tanah air selepas 17 tahun dalam buangan
Parlimen Algeria isytihar penjajahan Perancis sebagai jenayah, tuntut permohonan maaf dan pampasan
  • POLISI PRIVASI
  • TERMA PENGGUNAAN
  • IKLAN BERSAMA KAMI
  • PELABUR

© 2025 Astro AWANI Network Sdn. Bhd. 200001032668(535275-D) All Rights Reserved.

Isu air: Syahmi Sazli reda jika diboikot

Sinar Harian
Sinar Harian
06/08/2023
07:45 MYT
Isu air: Syahmi Sazli reda jika diboikot
(Gambar kiri) Syahmi dan Anissa (Foto IG @anissafaizul). (Gambar kanan) Tangkap layar hantaran Syahmi di Facebook pada Ahad. -Instagram
SHAH ALAM: Selepas penjelasan mengenai salah faham terhadap perkongsian hantaran isterinya berkaitan isu air yang membelenggu seorang pengusaha kek di Kelantan, pempengaruh media sosial, Syahmi Sazli sekali lagi memberikan reaksi berhubung satu kenyataan yang mahu memboikot perniagaannya.
Syahmi, 28, berkata, beliau dan isteri, Anissa Faizul, 25, reda sekiranya diboikot susulan menyuarakan isu berkenaan.
Tambahnya, beliau bersyukur dan berterima kasih jika masih ada sebilangan peminat yang menyokong serta bersamanya ketika ini.
“Kalau Mi dan Nissa diboikot sebab bersuara untuk kebaikan rakyat senegeri, tidak mengapa, Mi reda.
“Yang mana masih ada bersama Mi, semoga ALLAH membalas kebaikan semua,” ujarnya yang membiasakan diri sebagai 'Mi' menerusi hantaran di Facebook pada Ahad.
Pada Sabtu, Syahmi menerusi satu hantaran video di platform sama tampil menjelaskan tentang luahan isterinya mengenai masalah air yang tidak berkesudahan di Kelantan walaupun sudah lebih 30 tahun kerajaan negeri sedia ada mentadbir.
Bagaimanapun, Syahmi berkata, isterinya bersuara bukan bermaksud untuk meminta kerajaan negeri ditukar.
Sebelum itu, Anissa menerima banyak kecaman dan kritikan daripada netizen selepas meluahkan mengenai masalah air tersebut di Facebook pada Jumaat. -Sinar Harian
Topic Berkaitan
#Syahmi Sazli
#Anissa Faizul
#pempengaruh media sosial
#isu air
Must-Watch Video
Cara lain mengikuti berita kami
Iklan