awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
Lain-Lain
  • Teknologi
  • Podcast
Maritim Malaysia perkasa infrastruktur dan aset, pastikan kedaulatan perairan terpelihara
744 peserta MM2H beli rumah di Malaysia
Penganggur disyaki cabul, pukul kanak-kanak di Rawang akan dituduh esok
  • POLISI PRIVASI
  • TERMA PENGGUNAAN
  • IKLAN BERSAMA KAMI
  • PELABUR

© 2025 Astro AWANI Network Sdn. Bhd. 200001032668(535275-D) All Rights Reserved.

Bedah siasat: PSM libatkan jururunding, kontraktor padang SNBJ

Astro Arena
Astro Arena
28/03/2024
08:30 MYT
Bedah siasat: PSM libatkan jururunding, kontraktor padang SNBJ
PSM komited untuk terus membuat penambahbaikan dan akan memberikan maklum balas sebaik proses bedah siasat selesai. - Foto Stadium Astro
PERBADANAN Stadium Malaysia (PSM) akan mengadakan mesyuarat 'post mortem' bersama juruperunding dan kontraktor padang Stadium Nasional Bukit Jalil (SNBJ) pada awal minggu hadapan.
Ia membuktikan PSM komited untuk terus membuat penambahbaikan dan akan memberikan maklum balas sebaik proses bedah siasat selesai.
Perbadanan Stadium Malaysia (PSM) akan mengadakan mesyuarat 'post mortem' bersama juruperunding dan kontraktor padang SNBJ pada awal minggu hadapan. PSM komited untuk terus membuat penambahbaikan dan akan memberikan maklumbalas selepas 'post mortem'.#StadiumNasional #PSM
— Stadium.Malaysia (@StadiumMalaysia) March 28, 2024
Kelmarin, Malaysia tewas kepada Oman 0-2 dalam perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2026/Piala Asia 2027 yang dilangsungkan di SNBJ.
Namun, keadaan padang dan rumput SNBJ pada ketika itu mengundang pelbagai persepsi -- baik positif mahupun negatif sejurus tamat perlawanan, ditambah pula dengan kecederaan dialami oleh Azam Azmi Murad yang difahamkan berpunca daripada permukaan padang yang tidak optimum.
Tapi ada juga yang berpendapat keadaan padang pada malam itu lebih baik berbanding satu video yang tular beberapa hari sebelum sepak mula.
*Artikel asal yang disiarkan di Sinar Harian
Topic Berkaitan
#Perbadanan Stadium Malaysia
#post mortem
#Stadium Nasional Bukit Jalil
#keadaan padang
Must-Watch Video
Cara lain mengikuti berita kami
Iklan