awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
Lain-Lain
  • Teknologi
  • Podcast
Kesesakan lalu lintas menyebabkan Hanoi rugi AS$1.2 bilion setahun
Pembunuh bersiri Britain mengaku bunuh remaja pada 1999 sebelum bunuh lima wanita pada 2006
Hati-hati sapu minyak urut pada anak, jangan main beli!
  • POLISI PRIVASI
  • TERMA PENGGUNAAN
  • IKLAN BERSAMA KAMI
  • PELABUR

© 2025 Astro AWANI Network Sdn. Bhd. 200001032668(535275-D) All Rights Reserved.

Laluan kontra di Kesas esok hingga 21 Mei ini

Bernama
Bernama
17/05/2023
10:34 MYT
Laluan kontra di Kesas esok hingga 21 Mei ini
Pelaksanaan laluan kontra itu dijalankan secara berperingkat bermula dari Kilometer (KM) 23.0 hingga KM23.5 di kedua-dua arah dari 10 malam hingga 5 pagi. - Gambar/ Kesas
SHAH ALAM: Dua laluan kontra akan dibuka di Lebuhraya Shah Alam (Kesas) pada 18 dan 21 Mei ini untuk membolehkan kerja-kerja pelancaran rasuk jambatan merentasi lebuh raya itu dijalankan bagi projek Lebuhraya Pesisiran Pantai Barat (WCE).
Dalam kenyataan bersama Kesas dan WCE memaklumkan pelaksanaan laluan kontra itu dijalankan secara berperingkat bermula dari Kilometer (KM) 23.0 hingga KM23.5 di kedua-dua arah dari 10 malam hingga 5 pagi.
"Laluan kontra arah timur (arah Subang/Kuala Lumpur) pada 18 Mei ini, manakala laluan kontra arah barat (arah Shah Alam/Klang) pada 21 Mei," menurut kenyataan bersama itu.
Pengguna Kesas dinasihatkan agar memandu dengan berhati-hati dan mematuhi arahan papan tanda serta petugas trafik di lokasi berkenaan sepanjang tempoh pelaksanaan kerja-kerja tersebut.
-- BERNAMA
Topic Berkaitan
#KESAS
#laluan kontra
#perubahan laluan
#WCE
Must-Watch Video
Cara lain mengikuti berita kami
Iklan