awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
  • BM
    EN
  • LIVE
  • Daftar
awani
  • LIVE
  • Video
  • Malaysia
  • Dunia
  • Politik
  • Hiburan
  • Bisnes
  • Sukan
  • Rancangan
  • Gaya Hidup
  • Lain-Lain
    • Teknologi
    • Podcast
Lain-Lain
  • Teknologi
  • Podcast
Pemangku Presiden Venezuela lantik menteri pelancongan baharu
Lawatan Modi serlah usaha strategik India ke Asia Tenggara
WHO mohon AS$1 bilion tangani krisis kesihatan global pada 2026
  • POLISI PRIVASI
  • TERMA PENGGUNAAN
  • IKLAN BERSAMA KAMI
  • PELABUR

© 2025 Astro AWANI Network Sdn. Bhd. 200001032668(535275-D) All Rights Reserved.

Polis minta bantuan orang ramai kesan Siti Nur Balqis

Aida Aziz
Aida Aziz
31/01/2024
00:15 MYT
Polis minta bantuan orang ramai kesan Siti Nur Balqis
PDRM meminta bantuan orang ramai bagi mengesan seorang remaja perempuan berusia 15 tahun, Siti Nur Balqis Muhafuddin yang diklasifikasikan sebagai orang hilang.
GERIK: Polis Diraja Malaysia (PDRM) meminta bantuan orang ramai bagi mengesan seorang remaja perempuan berusia 15 tahun yang diklasifikasikan sebagai orang hilang.
Polis Daerah Gerik dalam satu kenyataan berkata, remaja berkenaan dikenali sebagai Siti Nur Balqis Muhafuddin yang berbangsa Melayu dan mempunyai warna kulit kuning langsat.
Katanya lagi, orang hilang itu juga mempunyai bentuk tubuh sederhana dan beralamat di Lot 2877 Jalan Air Ganda, Kampung Air Panas, Gerik.
"Kepada sesiapa yang menjumpai atau mempunyai maklumat berhubung individu tersebut boleh menyalurkannya kepada Pegawai Penyiasat Kes, Sjn Mohd Suwadi Mohd di talian 016- 8804375.
"Selain itu boleh hubungi Ibu Pejabat Polis Daerah Gerik di talian 05-7912222 atau tampil di mana-mana balai polis berdekatan," ujar kenyataan itu malam tadi.
Topic Berkaitan
#remaja perempuan hilang
#Siti Nur Balqis Muhafuddin
#polis
#orang hilang
Must-Watch Video
Cara lain mengikuti berita kami
Iklan