UTAMAMALAYSIADUNIAPOLITIKVIDEOHIBURANSUKANGAYA HIDUPBISNESENGLISHPODCASTFOTORANCANGANTEKNOLOGI

Carian mengenai topik michael-ang

Dapatkan berita terkini mengenai michael-ang dari Astro Awani

Perak siasat isu kerosakan Gua Matsoorat selepas penggambaran drama

Perak siasat isu kerosakan Gua Matsoorat selepas penggambaran drama

Pihaknya menerima aduan berhubung kerosakan di tapak bersejarah itu daripada sebuah badan bukan kerajaan.
Fri Mar 26 2021
Perisian tidak sah: 'Beli daripada pihak sepatutnya, bukan daripada lanun' - Michael Ang

Perisian tidak sah: 'Beli daripada pihak sepatutnya, bukan daripada lanun' - Michael Ang

Lanun dapat untung, penggiat seni pula macam mana?
Wed Feb 17 2021
'Saya peminat lagu you tau' - Michael Ang mohon maaf kepada Noraniza Idris

'Saya peminat lagu you tau' - Michael Ang mohon maaf kepada Noraniza Idris

Alhamdulillah akhirnya dah berbaik
Mon Dec 21 2020
Michael Ang dan Noraniza Idris berdamai

Michael Ang dan Noraniza Idris berdamai

Pengarah, Michael Ang meminta maaf kepada penyanyi, Noraniza Idris atas komen yang diberikan semasa menyertai program hiburan, Gegar Vaganza musim ketujuh
Sun Dec 20 2020
Susulan sambutan hangat, 'Perempuan Tanpa Dosa' disambung 4 lagi episod

Susulan sambutan hangat, 'Perempuan Tanpa Dosa' disambung 4 lagi episod

Tambahan episod untuk drama bersiri lakonan Kamal Adli dan Uqasha Senrose ini merupakan satu tanda terima kasih kepada penonton yang memberi sambutan positif terhadap karya ini.
Sat Nov 28 2020
Michael Ang kembali ke dapur dengan 'Michael Ang's Halal Kitchen' musim kedua

Michael Ang kembali ke dapur dengan 'Michael Ang's Halal Kitchen' musim kedua

Pengarah drama terkenal, Michael Ang 'kembali ke dapur' untuk program masakan Michael Ang's Halal Kitchen buat musim kedua.
Thu Jul 02 2020
Michael Ang baca bacaan solat dalam bahasa Inggeris: Sah atau tidak? Ini penjelasan Mufti WP

Michael Ang baca bacaan solat dalam bahasa Inggeris: Sah atau tidak? Ini penjelasan Mufti WP

Jika langsung tidak boleh membaca mana-mana ayat daripada al-Quran, maka bolehlah orang itu menggantikannya zikir-zikir, jelas Dr. Zulkifli.
Sun May 05 2019
'Michael Ang ada cakap dia dah Muslim tapi ...' - PU Azman

'Michael Ang ada cakap dia dah Muslim tapi ...' - PU Azman

Pendakwah bebas iaitu Pencetus Ummah (PU) Azman mendedahkan sudah terlebih dahulu mengetahui mengenai berita pengarah Michael Ang memeluk Islam.
Fri May 03 2019
'Selamat kembali wahai saudaraku' - Adam Corrie komen penghijrahan Michael Ang

'Selamat kembali wahai saudaraku' - Adam Corrie komen penghijrahan Michael Ang

Alhamdulillah...
Wed May 01 2019
Jangan sindir dan perli, tetapi... - Ustaz Firdaus Wong kongsi detik pengislaman Michael Ang

"Jangan sindir dan perli, tetapi..." - Ustaz Firdaus Wong kongsi detik pengislaman Michael Ang

Sama-sama doakan yang terbaik.
Tue Apr 30 2019
Saya terima petunjuk dan hidayah yang sangat kuat - Michael Ang

Saya terima petunjuk dan hidayah yang sangat kuat - Michael Ang

Malah, Michael sendiri mengakui bahawa sebelum ini beberapa rakan artis sudah pun mengetahui lebih awal tentang perkara ini.
Tue Apr 30 2019
Selepas setahun bergelar Muslim, Michael Ang buat pengakuan

Selepas setahun bergelar Muslim, Michael Ang buat pengakuan

Pengarah terkenal, Michael Ang hari ini membuat pengakuan sudah memeluk agama Islam sejak setahun yang lalu.
Tue Apr 30 2019
Daripada kau bertudung tapi sebenarnya tak nak, itu lagi munafik! - Michael Ang

Daripada kau bertudung tapi sebenarnya tak nak, itu lagi munafik! - Michael Ang

Dalam perkongsian baharunya di Instagram, Michael berpendapat menjadi hak seseorang itu untuk tidak bertudung sekiranya dia tidak bersedia.
Thu Feb 07 2019
Aku tak pernah hutang sesiapa - Aiman Hakim bidas dakwaan Fathia Latiff

"Aku tak pernah hutang sesiapa" - Aiman Hakim bidas dakwaan Fathia Latiff

Fathia memuat naik sekeping foto Aiman dan mendakwa Aiman tidak membayar hutang serta menggelarkan aktor itu dayus.
Fri Sep 21 2018
Sharifah Sakinah tanya kenapa tak kahwin lagi, ini jawapan win Michael Ang!

Sharifah Sakinah tanya kenapa tak kahwin lagi, ini jawapan win Michael Ang!

Bersahabat baik semenjak beberapa tahun lalu, ada sahaja gelagat yang dilakukan oleh Sakinah bersama Michael membuatkan peminat tidak kering gusi.
Tue Aug 28 2018
COVID-19: England mula fasa longgarkan sekatan

COVID-19: England mula fasa longgarkan sekatan

England memulakan fasa seterusnya dalam melonggarkan sekatan COVID-19.
Tue May 11 2021
Ini cadangan bekas KP Kesihatan tangani COVID-19 dalam negara

Ini cadangan bekas KP Kesihatan tangani COVID-19 dalam negara

Sekiranya kerajaan tidak mengambil langkah berlainan, negara mungkin berdepan kemungkinan yang lebih buruk.
Tue May 11 2021
Thailand pertingkat kawalan di sempadan Malaysia menjelang Aidilfitri

Thailand pertingkat kawalan di sempadan Malaysia menjelang Aidilfitri

Pasukan keselamatan akan mempergiatkan rondaan di laluan-laluan tikus dan lokasi panas.
Tue May 11 2021
COVID-19: Varian B1617 dari India diklasifikasi sebagai kebimbangan global

COVID-19: Varian B1617 dari India diklasifikasi sebagai kebimbangan global

Menurut Ketua Teknikal WHO, Maria Van Kerkhove, ini susulan kadar jangkitan varian berkenaan yang meningkat pada ketika ini.
Tue May 11 2021
SOP yang sering berubah, bila akan berakhir?

SOP yang sering berubah, bila akan berakhir?

Tindakan yang sering berubah dan bercanggah antara kementerian serta kerap kali melonggar dan memperketatkan sekatan PKP, bukan sahaja menyukarkan keadaan tetapi turut meletihkan rakyat.
Tue May 11 2021
Adakah pakar yakin dengan PKP kali ini?

Adakah pakar yakin dengan PKP kali ini?

Strategi yang berbeza diperlukan dalam perlaksanaan PKP 3.0 ini sekiranya negara mahu melihat kes jangkitan COVID-19 dapat dilandaikan seperti kejayaan dalam PKP kali pertama.
Tue May 11 2021
Pengusaha F&B gesa kerajaan benarkan 'dine-in', dua pelanggan satu meja

Pengusaha F&B gesa kerajaan benarkan 'dine-in', dua pelanggan satu meja

Malaysia Food and Beverage Executives Association menegaskan, keputusan kerajaan tidak membenarkan makan di restoran atau 'dine-in' semasa tempoh PKP sebagai tindakan yang tidak wajar.
Tue May 11 2021
COVID-19: AstraZeneca hantar 50 juta dos vaksin ke negara EU

COVID-19: AstraZeneca hantar 50 juta dos vaksin ke negara EU

Jumlah penghantaran vaksin ini bagaimanapun hanya satu per enam daripada komitmen keseluruhan AstraZeneca.
Tue May 11 2021
Suri rumah jana RM1,000 sehari jual lemang periuk kera

Suri rumah jana RM1,000 sehari jual lemang periuk kera

Biarpun menjalankan perniagaan secara kecil-kecilan sejak enam tahun lepas, dia tidak menang tangan menerima tempahan sejak awal Ramadan.
Tue May 11 2021
Berang bola golf dicuri, seorang lelaki tembak anjing sehingga mati

Berang bola golf dicuri, seorang lelaki tembak anjing sehingga mati

Seorang lelaki ditahan selepas menembak mati seekor anjing hanya kerana haiwan berkenaan dikatakan mencuri bola golf miliknya.
Tue May 11 2021