LOS ANGELES: Penyanyi terkenal Rihanna mengumumkan berita kehamilannya ketika membuat persembahan di Super Bowl Halftime 2023, semalam.

Pelantun lagu Umbrella ini mendedahkan berita gembira itu apabila dilihat menggosok perut dan menanggalkan zip pada jumpsuit merah yang digayakannya ketika membuat persembahan di pentas Phoenix sekali gus menampakkan bentuk perutnya yang membesar.

Rihanna membuka persembahan dengan lagu B**** Better Have My Money dilihat tidak menari dengan lincah seperti biasa penampilannya bersama penari lain.Menurut People, wakil pengurusan Rihanna turut mengesahkan berita gembira itu.

Terdahulu, pemenang Grammy dan kekasihnya, penyanyi rap Rocky atau nama sebenarnya, Rakim Athelaston Mayers menyambut kelahiran anak pertama mereka pada Mei 2022.

Untuk rekod, Rihanna dan Rocky sudah lama mengenali satu sama namun hanya mengesahkan hubungan mereka secara rasmi pada penghujung 2020.

Sebelum ini, A$AP Rocky dikatakan berlaku curang dengan Rihanna apabila dia didakwa mempunyai hubungan sulit dengan pereka kasut jenama Fenty yang dikenali sebagai Amina Muaddi.