Skip to main content

Gaya Hidup

Bakal pengantin panik gara-gara PRK Cameron Highlands, ini reaksi SPR

51545396168_TBSYAZLEENjpg.jpg
Gara-gara Pilihan Raya Kecil (PRK) Cameron Highlands, seorang bakal pengantin naik cemas kerana dewan yang ditempah pada tarikh perkahwinannya akan digunakan sebagai pusat mengundi oleh Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) 26 Januari ini.

Syazleen Anisa Misria menerusi Facebook SPR telah mengutarakan komen mengenai kebimbangannya yang dalam masa yang sama menurutnya melibatkan pelbagai kesulitan kerana jurugambar, jurusolek dan pelamin telah ditempah pada tarikh berkenaan.

Foto Facebook

 
 

Perkara berkenaan mendapat perhatian pengerusi SPR Azhar Azizan@Harun yang berjanji bakal menyelesaikan masalah yang dihadapi Syazleen.

SPR dikatakan telah berjaya menyelesaikan masalah berkenaan dengan mengubah tarikh perkahwinan Syazleen seminggu lebih awal.

Syazleen dalam komen terbaru mengucapkan terima kasih terhadap keprihatinan SPR menyelesaikan perkara tersebut.

 
 


Advertisement

Must Watch Video